-Ellopták a hajóját! ej-ha! *füttyen egyet, és megcsóválja a fejét* -Mocsok egy világban élünk... Jelentette már a helyi felügyeleti szerveknek? Vagy a gárdistáknak? Bár azok sz@rnak a hajólopásokra... *legyint egyet, és meghúzza a poharat. Mikor meghallja Yppac nevét, lassan leteszi az asztalra, majd gondterhelten Rückseere emeli szemét* -Yppac? Hmm... Oda bizony bajos lesz eljutnia, kisasszony... Én magam be nem teszem a lábam oda *csóválja meg a fejét*
Igen, én sem repdestem az örömtől *Von vállat* Nem jelentettem, mert kiröhögnek és valami olyasmit ajánlanának hogy lopjak én is... *Legyint, és elfintorodik* Azt hittem, maga bátrabb ember. Hiszen én is oda járok... *Próbál vele incselkedni.* [/b]
*Csak ez kell. Sértsd meg egy férfi hiúságát, és máris nyert ügyed van. Ha nem, akkor sértsd meg jobban... Ghane most visszafordul a pult felé, és a poharát kezdi bámulni* -Nézze hölgyem! Nem arról van szó, hogy nem vagyok bátor. Csupán arról, hogy nem vagyok őrült! A yppacionok egyből lefognák a hajómat... Nem, nekem erre nincs szükségem *rázza a fejét*
Rendben, rendben. Értem én. Ki mondta, hogy menjen Yppacre? Bár, most már tudom hogy nem szeret kockáztatni *Kacsint, és némi creditet a pultra rakva feláll hogy kimenjen* Örülök, hogy találkoztunk *Biccent Ghane-nak* ~Ilyen papírpöcst! Még hogy fél elmenni, te jó ég!~[/b]
*Ghane a creditekre bámul, majd hátrafordul, hogy meggyőződjön róla, tényleg elmegy-e a nő. nem mozdul. Nagyon gondolkodik. Valami azt súgja, semmi értelme utána menni. De mégis... Mégis feláll, gyorsan fizet, és utána siet.* -Hé várjon hölgyem! Várjon! *kiált utána*
*Megáll és visszafordul* Igen? *Kérdezi a férfit. Nem számított rá, hogy utána jön, így kellemesen csalódott - nem, nem a férfiben, hanem a helyzetben*[/b]
"Az ûrben a csillagok nincsenek közelebb..."
When you gave me our last hug, it was an 'I never wanna let you go' kind of hugs.
- Death is so terribly final, while life is full of possibilities. -
-Tudja...még a nevét sem tudom, de szerencséje van *előhúz egy szál cigarettát, és lazán rágyújt* -A Yppac éppen útba esik. Öt órán belül akár el is indulhatnánk... ~Feltéve, hogy Funk és Morg még józan...~ -Ó és a nevem Troff... Ghane Troff *felé nyújtja a kezét, várakozva néz rá, hogy elfogadja-e az ajánlatot*
Hmm. *Egy pillanatra úgy tesz, mintha vacilálna - menjen vagy ne? De végül elfogadja a kezet és elmosolyodik* Reyla Vons *Hazudja könnyedén * ~Öt óra? Annyi idő alatt tíz hajót el lehetne kötni... Pancser~ Rendben, az öt óra pont megfelelő.
When you gave me our last hug, it was an 'I never wanna let you go' kind of hugs.
*Ghane újra magabiztosnak érzi magát, elvigyorodik. Elvégre egy nő igent mondott neki... az már nem is annyira számít, hogy miben. Továbbra is lazán eregeti a füstöt, miközben elmagyarázza a nőnek, hogyan talál rá a hajóra a kikötőben* -... narancssárgával az oldalára van festve. 459-UVE. Megjegyezte...Reyla? *dobja el végül a parázsló csikket. A mozdulat könnyedre sikeredett, még akár vagánynak is tűnhetett volna, ha nem gurul bele a csikk egyenesen egy üzemanyagtócsába, ami azonnal lángrakap...* -A francba...* a férfi a lábával próbálja eltaposni a tüzet, nem sok sikerrel. Igazán szánalmas látványt nyújthat...*
*Felvonja a szemöldökét.* Miért ne jegyeztem volna meg? Ennyire hülyének néz? *Csóválja meg a fejét. A férfi ügyetlenkedését egy bájosnak szánt lekicsonylő fintorral reagálja le, majd hátra fordul és otthagyja.* Rendben, a hajón találkozunk. *Int, és elindul a kikötő felé.*
*a férfi még egy ideig égő arccal próbálja eloltani az égő olajat, de mivel ez nem ilyen egyszerű, hát inkább menekülőre fogja a dolgot, és magában még hosszasan bosszankodik a történtek miatt. Elment az esze, hogy felvette ezt a nőt a hajóra??? A többiek tuti nem fogják jónéven venni... Dehát ő a kapitány, vagy mi... Hát nehogy már beugassanak neki! Ezeken gondolkodott, míg el nem ért a rozoga tákolmányhoz, amit ő hajónak nevezett, és az oldalán narancssárga festékkel ott díszelgett, hogy 459-UVE. Mielőtt feltrappolna a rámpán, idegesen elszív egy újabb szál cigit. Aztán visszavonul, hogy előkészítse az utazást. Közben későre jár már a városban, lassan csak eltelik az az 5 óra...*
~Szent bolygótorz, csak ezt a pár percet bírjam még ki vele.~ *Forgatja meg a szemét, és felsétál az óvatlanul nyiva hagyott, üres hajó fedélzetére. Lopva körbepillant, végül vállat von, és rátenyerel a zárógombra. Most már cselekednie kell. Sietve a vezetőszékbe vágja magát, elhúz pár kart, és vonalba állítja a hajót. Ha észre is veszik, ki már nem nyithatják, legfeljebb eléugorhatnak - ilyenkor kell idő előtt felhúzni a levegőbe a kicsikét.*
*Na igen, kint a Nagy Űrben, bárhol is legyél, egyet jól jegyezz meg: soha ne hagyd őrizetlenül a hajódat. Ghane jól ismerte ezt a törvényt, ezért már jó előre a feljáróhoz állította Morgot, a kövér és egyfolytában testnedveket termelő emberét, aki azonban már túl volt jó pár üveg Falinciai rumon, így aztán eldőlt egy doboz mögött, és kancsalul bámult az égre. Ami magát Ghane-t illeti, ő a szerelővel, Funkkal, a hajó túloldalán szereltek, mert gondok akadtak a fékezőszárnyakkal, ami igen komoly problémát okozhat később egyeseknek, akiknek erről fogalmuk sincs. Ghane azt is meghagyta Morgnak, hogy ha érkezik egy Reyla nevű nő, azonnal értesítse, és tartsa őt jól szemmel. Dehát mint tudjuk, Morg erre képtelen jelenlegi állapotában, így aztán Ghane-t és Funkot igencsak meglepte, amikor a hajtómű beindult* -Mi a frászkarikát csinál ez a állat?*dünnyögi Funk szereléstől koszos orrát törölgetve* -Nem tudom, de azt igen, hogy szétrúgom a seggét!*feleli Ghane és fegyverét előkapva elindult a túloldalra*
*Sajnos tényleg nem tudta, hogy gond van a fékezőszárnyakkal, így bátran nekivágva gurulni kezd a hajóval. Alig várja, hogy fénysebességre válthasson. Egyre csak gyorsul, feltűnően haladva az ég felé...*
-Nézd má', ez felszáll! *vakargatja a tarkóját Funk, de Ghane azért ennyire nem ostoba. Nagyon is érti a helyzetet, pláne miután észreveszi a kidőlt Morgot. Hatalmasat káromkodik, melyben szerepel a a nőkre mondható összes randa kifejezés, majd tüzelni kezd, hátha leesik a madárka. XD De ez gyenge próbálkozás.* -Hozd vissza a hajómat te rohadt...****** *