Rejtett liftekkel tudsz ide lejutni, a bűn igazi tanyájába. Mégis, ezek a föld alatti utcák gyakran rendezettebbnek tűnnek, mint a felszíniek. Az utak és folyosók rendesen kivilágítottak, a házaknak és boltoknak falait művészi grafitik díszítik. Valahonnan mindig zene szól, és ez általában egy zsúfolt klubhoz vezet. Itt élnek a legkiválóbb technikusok, szerelők és fegyverkereskedők, a gazdagabb yppacionok is minél mélyebbre költöznek.
"Welcome to a world where the air I breathe is mine
Nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die"
*Ügyesen kislisszol a lánnyal, a bejárat egy sikátorba nyílt. Így pont egy kukával szemben álldogállnak* Na, ezt is megúsztuk *fújja ki magát. Gyengéden vállon löki Ranet, vigyorogva* Tessék, így kell ingyen berúgni. Tanulj a mestertől. *Miközben beszél, egy rejtett lifthez vezeti a lányt, és ha engedi, betuszkolja rajta hogy az alvárosba érjenek.*
Sokáig azt gondoltam, hogy az agyam a legcsodálatosabb szervem. Aztán rájöttem, inkább más.
*Szerencsésen kijutottak, és ez kifejezetten örül, hogy fizetés nélkül. Egész busás árat kellett volna fizetni ezután a "buli" után... de már valahogy megszokta a fizetés nélküli menekülésre fogást. Mikor Rocky kijelenti, hogy õ a ester, elneveti magát.* - Mi? Hogy te mester? Azt hiszem, ahhoz elõbb kellett volna születned olyan... száz évvel, hogy az én mesterem légy. ~Amirõl nem tudsz, az nem árt.~ *Vigyorodik el, majd ökölbe szorul a keze, és úgy tesz, mintha hsba akarná boxolni a fiút. Persze, fél úton megáll a keze, és kajánul a fiúra vigyorog.* - Na és, mi lesz a haverjaiddal? Van szíved itthagyni õket? *Nem kell tuszkolni, magától is megy.*
Ha citromot kaptál az élettõl, kérj hozzá egy tequilát!
*Nos, a busás ár az biztos. a pultos biztosan elkapja még Rocky grabancát.* Igen, én vagyok a mestered ma éjjel, hogy körbe kalauzoljalak az alvilág utcáin *Mutat körbe az alvároson* Gyere, együnk valamit! *Invitálja a lányt* Mindjárt éhen döglök.
*Na igen, a kultúrált beszéd és a lányok sohasem voltak a fiú erősségei. Persze nem bunkó paraszt, de hogy virágcsokorral sem állítana be a csajhoz, az biztos. Legfeljebb megmutatná neki a legújabb piercingjét...*
Sokáig azt gondoltam, hogy az agyam a legcsodálatosabb szervem. Aztán rájöttem, inkább más.
*Rane-nek nem kell nagyon aggódnia, hogy elkapják... elvégre, úgy is nagyrészt utazgat, és ha újra ide is tévednének, tuti, hogy nem a lila banánfba megy... vagy ha mégis, akkor sok idõnek kell eltelnie, hogy tényleg odamenjen. Ki tudja, a pultosnak milyen az arcmemóriája.* - Heh, annyir azért nem kell vezetgetni, egy ideig én is itt éltem... bár kevésszer voltam otthon, de talán valamennyire még kiismerem magam... azt hiszem. ~Kellemes a hasznossal... meg kéne venni azt az alkatrészt...~ *Mikor Rocky felveti, hogy egyenek, elgondolkodik, hogy nem kéne inkább már most alkatrészért menni...* ~Idõ mint a tenger... Ixon úgy se kötötte idõre, mikor megyünk. Meg különben is... nélkülem, és az alkatrész nélkül csak nem mennek el... bár, amennyi úriember vesz körül a hajón...~ *Kicsit elfintorodik, majd bólint, hogy felõle mehetnek kajálni.*
*Nem messze innen egy jóképű, űrkalóz-szerű fickó rója az utcákat. Feszes fekete nadrágja szára fűzős csizmájába tűrve, dzseki-szerű felsője kissé kigombolva (bár cipzáras, szóval kicipzárazva). Egyértelműen jó segge van, ezt meg is állapítja néhány yppacion hölgyemény, akik mellett elsétál. Ám ő csak álszerényen mosolyog és rájuk kacsint - most nincs idő csajozni. Mikor befordul egy viszonylag csendesebb sarkon, előveszi kommunikátorát* -Vétel, itt a kapitány. Kapitány a Handnek. Marvo hallassz? -Hallak...kapitány. Vétel. *hallatszik Marvo iróniával árnyalt hangja* -Sikerült kijavítani a hibát? Vétel. -Hibát? Vétel... -Azt. Vétel. *egy darabig csak a kommunikátor recsegése hallatszik* -Új alkatrész kell, Ixon, te magad mondtad. -Tisztában vagyok vele *a férfi kezd ideges lenni* Rane nem ért még vissza? *újabb recsegés* -Nem jelentkezett, mióta elindultatok. ~Mi a fene? Nélkülem megy inni?~ *gondolkozik el Ixon* -Oké Marvo, megkeresem a csajszit, beszereljük az alkatrészt és már repülünk is Zirosusenre! ~Beszélnem kell dr.HWM-mel. Kiborító ez a fegyelmezetlenség a hajón.~ -Értem kapitány. Marvo kilép, vége. -Ja, vége *teszi hozzá Ixon, és kissé morcosan vágja zsebre a kommunikátort. Persze már megszokhatta volna, hogy Rane nem egészen úgy teljesíti a parancsokat, mint szeretné... Elindul csak úgy találomra valamerre miközben azon filózik, melyik kocsmában keresse a lányt. Mert hogy kocsmában van, az biztos.*
Helyes, az Odaégett de még jó kajálda a legfelkapottabb itt lent, nekem is az egyik kedvencem. Igazából nem ez a rendes neve, csak az eredetit ott az ajtó felett már megette a sz@r és nem látjuk. Senki nem érti, miért nem újítja fel a tulaj, mert szinte a fél punk brigád itt eszik. De mindegy, az ő dolga. Amígy a Flugger olyan amilyen eddig is volt, tőlem a kuka mellett is sütheti. *A piaszag még bizony jócskán érződik belőle, elvégre szép kis koktélt öntöttek magukba a lánnyal. Az utcákon sétálgatva ide - oda nézelődik, alig várja hogy ehessen valamit. A kis pókhasú.*
Last Edit: Aug 30, 2007 21:31:34 GMT by Rock Leean
- Aha... nem tudom, az igazat megvallva kifejezetten rég jártam erre. Öhm, majd miután kajáltunk, el kéne jutnom egy alkatrészes boltba... *Jegyzi meg, majd biccent a hallottakra.* - Hm, mindegy milyen, csak valami normáli kaja legyen. Kezdek éhes lenni... *Õ is figyelgeti az utcákat, bár õ nem azt nézi, hol ehetnének, hanem valami normáls alkatrészes bolt utn kutat.*
*Ami azt illeti még mindig tanácstalan, hogy merre is keresse a lányt. Egyből a Lila banánfa ugrik be neki, az közel is van, ha meg nem lesz ott, hát megpróbálja elérni kommunikátoron. Csak azért nem fordított sorrendbe csinálja, mert így van oka bemenni a jó öreg ivóba, és bedobhat valami könnyű kis itókát. Sietős léptekkel indul neki, köpenye csak úgy lobog utána. Aztán kit pillant meg egy ifjú punk társaságában?* -Rane? Mi a fenét csinálsz te itt? *motyogja maga elé kissé elképedten. Aztán elvigyorodik és behúzódik egy oszlop mögé* ~Csak nem bepasizott? Hé! Nem hozhat fel senkit a hajóra!~ *egy darabig csak lesi őket, hogy vajon merre mennek*
Rendben, oda is elmehetünk *Bólint vigyorogva, mikor meglátja a kajáldát. Minden rossz szándék ellenére átkarolja a lányt, és (ha nem húzódik el) beállnak a sorba. Így éjszaka is simán kivehető a fényektől, hogy bizony több az ittas mint a józan*
*Nem nagyon számított arra, hogy a fiú át fogja karolni. Egyáltalán nem vörösödik el, vagy ilyenek, õ nem az a fajta. Viszont...* - Nem gondolod, hogy necces dolog egy vadidegen lányt átkarolni? Hisz, így egyik kezed le lesz foglalva, és ki tudja, mikor rántok elõ egy fegyvert, hogy kiraboljalak... bár... *Elhúzza a képét, mikor végignéz a fiún.* - Nem nagyon hiszem, hogy lenne akármi, amit ellophatnék tõled. Vagyis, ami a hasznomat hajtaná. ~Ja, mit kezdenék a ruháival? Bár jót röhögnék, mikor meztelenül kéne visszasunnyognia a barátaihoz, aztán elõadná a szívszakító történetet a gonosz nõszemélyrõl...~
*Na ja azt Ixon is megnézné, elvégre a műsor kedvéért követi a párocskát. Egy kicsit még az alkatrészről is megfeledkezik. Látja, hogy Raneék beállnak a sorba, amikor azonban a fiú átkarolja Ixonban felébrednek bizonyos apai ösztönök. Persze ha valaki ezzel gyanusítaná, simán letagadná. Kezei az öve két oldalán logó pisztolyokra tévednek. Vesz egy jó mély levegőt, és közelebb lopódzik. Egyelőre csak figyelgeti a környéket, a punkokat, meg a párocskát* ~Majd adok én neked! Lenyúlni a tecnikai zsenimet!~
*Ha tudná hogy agy pótapa sasolja, bizony jobban odafigyelne. De hát részeg is, ahogy Rane, legalábbis evvel magyarázza azt, hogy hagyja hogy ölelgessék.* De hát nem is vagy vadidegen. Te vagy az ivópajtim. Tényleg lefegyvereznél? *Áll meg egy pillanatra, mígnem a mögöttül lévő benga állat előbbre nem lökte mert nem haladt a sor* Pedig én olyan ennivaló vagyok. Persze hogy nem tudod, mit lehetne tőlem lenyúlni. Ha megmutattam volna, lehet elviszed.
*Tény, hogy néhány cetlin, pár crediten, egy holophonon és egy igyen ivókuponon kívül nem volt semmije itt (ami a Kubala havana bárba szólt és meleg pasik járnak oda). A mai napig nem emlékszik, hogy került hozzá xD*
Last Edit: Aug 30, 2007 22:15:15 GMT by Rock Leean
*Ha tudná, hogy Ixon sasolja... kinyomná a szemét. Legalábbis megpróbálná. Bár, erre lehet, hogy még lesz lehetõsége. Majd kiderül, ha beborul. Na igen, alapjáratban tényleg nem engedné, hogy valaki ölelgesse, de most kicsit részeg, és még kicsit a hánytató hatása alatt is van, pontosabban a döbbeneten, hogy a csaposnak volt szíve "megmérgezni" õt. Ez igazán gonosz dolog volt tõle.* - Egy ilyen alakot? Még nekem lenne szégyen. *Mondja angyali mosollyal, és nagy örömére egyre közelebb érnek a sor elejéhez, tehát hamarosan sorra kerülnek, és megnyugtathatja korgó gyomrát. Ha tudná, hogy van a fiúnál ivókupon, megpróbálná megszerezni... ugyan már, melegbár? Csak kitalálna valamit, hogy megszerezze a piát. Beöltözik pasinak, vagy Ixont lökdösi be, hogy egyszer az életben játszon buzit - gonoszan azt is megjegyezné, hogy Ixonnak könnyen menni fog -, és szerezze meg a piát. Bár félõ lenne, hogy "fáradalmai" miatt a végén elinná az összes kupont. Az meg nem járja.*
*Italkupon? Na erre Ixon is vevő lenne, feltéve hogy nem tud arról, hova szól. Ami azt illeti az egyik dolog, ami még Ixonnak is komoly nehézséget okoz, ha meleg férfiak kezdik stírölni. Ha meg is fogdosnák, sírás lenne a vége... De szerencsére ezek csak holmi feltételezések, az igazi ügy most az, hogy vajon mit csinál a két fiatal egy kajálda előtti sorban? Csak nem kajálni akarnak? Nahát Ix, micsoda logika. Persze nem bír kimaradni, éppen valami megfelelő belépőn agyal. Vajon ha Rane apjának adná ki magát, a lány leütné, tökönrúgná, vagy kinyomná a szemét? Az utóbbival lehet nem is járt messze a valóságtól. Ixon beletúr a hajába, megnyalja a szája szélét, majd halk léptekkel igyekszik Rane háta mögé kerülni. Remélhetőleg a két fiatal elég jól elvan ahhoz, hogy ne vegyék észre. Akkor pedig a lány mögé áll, és önelégült mosollyal a következő megjegyzést teszi:* -Nocsak kisasszony! Bemutatnál ennek a... z úriembernek? *kérdezi végigmérvea fiút. Ha minden igaz, jóval magasabb nála, és ezt élvezi is. Vigyorog* -Feltéve, hogy nem zavarom meg a randevút...*súgja a lány felé, de természetesen a fiú is hallhatja*