A lila banánfához az egyik leghíresebb kocsma egész yppacon. Az a legenda terjed róla ugyanis, hogy innen indult ki az egész Banánfalázadás, itt szövögette terveit a Punk Triász, a forradalom vezéregyéniségének számító punkrock banda. Ennek megfelelően a kocsma rengeteg holoképpel, poszterekkel és apró vagy nagyobb szobrocskákkal tiszteleg egykori törzsvendégei előtt. A falak amúgy rikító, lila és sárga színekben pompáznak, nem kevésbé feltűnő a citromzöld bárszékekből, és banánsárga asztalokból álló berendezés. A zsivaj és a füst állandó, a vendégek száma az egekben, ahogy a kocsmáros, Pumppfy egója is.
"Welcome to a world where the air I breathe is mine
Nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die"
*Az egyik sarokasztalnál cigizik a havrjaival, és önti magába a hatodik pohár zöld színű löttyöt. Szakadt farmer és egy fehér póló van rajta, a következő felirattal: Én gárdista vagyok, csak punknak öltöztem!* -Pumppfy, még egy kört! *Kiáltja a csaposnak, aki csak morog egyet* -És mikor fogsz fizetni? Mert ma még pénzt nem láttam nálad... -Majd ledolgozom, ha józan leszek! *Kiált vissza vigyorogva, mire a csapos szemforgatva ledobja a rongyot és öntögetni kezdi nekik a piát*
*Újabb szép nap köszöntött Rane-re, mikor is csapatuk megállapodott kicsit a Yppacon. Rane nem is volt rest, rögtön egy kis körútra indult, hogy felderítse drága szülõhelyét, hogy vajon mi változott, és mi nem. "Véletlenül" éppen pont erre vezérelte a sors.* ~Hm, hát a Lila banán nem változott kívülrõl... azért nézzük meg belülrõl is!~ *Majd üdvözült mosollyal baktat be a kocsmába, mint aki jól végezte dolgát, és csüccsen le az egyik asztalhoz. Rövid top szerû felsõ, és egy csombközépig érõ farmerrövidnadrág van rajta, lábát fekete tornacipõ ékesíti, kékes-fekete, neonzöld csíkokkal díszített haja kibontva hullik alá. Kis idõ után végül õt is kiszolgálják nagy örömére, és vígan lát neki a nagy ivászatnak.*
Ha citromot kaptál az élettõl, kérj hozzá egy tequilát!
*A nyitott ajtó okozta hűvös légáramlatra felkapják a fejüket. Néhány fiú füttyögni és hujjogni kezd, de csak míg meg nem kapják a piájukat. Rocky is végigméri Rane-t, de inkább beleslukkol a cigijébe és belekortyol az italba* -Hú, apám. Fel kéne szedni azt a kiscsajt *Mutat Bazz Rane-re, és választ sem várva beletúr zöld hajába, megigazítja gemkapcsos fülbevalóit és lehuppana lány mellé* Szia cica *Vigyorodik el. Rocky elhúzza a száját, inkább a háttérből figyeli az eseményeket*
Sokáig azt gondoltam, hogy az agyam a legcsodálatosabb szervem. Aztán rájöttem, inkább más.
*Nem nagyon várt plusz embert az ivászathoz, maximom Ixont, mert vele jól el lehet iszogatni. Mivel még csak egy pohár ital csusszant le a torkán, elég józan ahhoz, hogy végigmérje a mellé lecsüccsent pasit. Halvány fintor jelenik meg az arcán.* - Egyrészt, nem vagyok cica, más részt egyedül iszom. *Világosítsa fel a kéretlen társát, majd megvárja hátha arrébb takarodik. Ha meg nem... akkor majd kiderül.*
-Pedig ha akarsz, megengedem *Könyököl fel a pultra vigyorogva* Csak egy szavadba kerül. És különben is, csak a hülye iszik magában. Nem csatlakozol? *Mutat hátra népes baráti társaságuk felé, és észreveszi, hogy rocky takargatja száját - nyilván nevet rajta* -Hé, Rock! *Indul el felé* Hát akkor fűzd be te, ha annyira tudsz rajtam röhögni! *Karolja át barátját, úgy vigyorog a lányra* Na, ugye én helyesebb vagyok nála? -Bazz, mindenki tudja, hogy én vagyok a szexy pasi kettőnk közül, de mindegy.
Sokáig azt gondoltam, hogy az agyam a legcsodálatosabb szervem. Aztán rájöttem, inkább más.
*Kicsit feljebb emelkedik a szemöldöke, majd megkaparintja az újabb poharat, iszik, majd utána válaszol.* - Csak szeretnéd... nem vagyok, és nem is leszek senki háziegerésze. *Jelenti ki, halvány vigyorral a száján. Õt csak úgy nem hálózza be senki. Ekkor az ismeretlen hódoló egy Rock nevezetû egyén felé indul, és már kezd fellélegezni, hogy talán megszabadul, de persze fény derül hiábavaló reményedésére, mikor meghallja a párbeszéd folytatását. Bár lehet, hogy nem kecses mozdulattal, de lábait gyorsan felrakja arra a székre, ahol elõbb hódolója ült, jelezvén, hogy senki bizony le ne üljön mellé. Na meg így kényelmesebb is, látja be.* ~Legalább egy haszna volt ennek a...~ *Végig se tudja gondolni, jön a kérdés, hogy melyikük a jobb képübb, a hódoló, vagy a bizonyos Rock. Persze önkénytelenül is röhögni kezd, mikor a Rock nevezetû egyén kijelenti, hogy õ a szexybb.* - Miért pont én... *Motyogja, miután abbahagyta a röhögést, majd végigméri a párost.* - Maradjunk annyiban fiúk, hogy tökéletesen egymáshoz illetek... mind a kettõtök túl egós. Pedig lássuk be... *Kaján vigyor fut végig az arcán.* - Hozzám fel se értek!
*Buzz kissé csüggedten lóg haverja nyakán, elvégre nem olyan jó dolog a kikosarazás. Rocky azonban nem adja fel. Lerázza magáról az alélt fiút és Rane-hez sétál. Mikor látja, hogy az egyik oldalán lévő szék foglalt, a másikra megy, lelöki a csontrészeg beájult ott üldögélő tagot és lehuppan* Bocs, de nem szeretek buzulni *Von vállat, és egy újabb zöld löttyöt kezd el magába önteni* -Mi az, hogy fel sem érünk?! *Sértődött arc* Szerintem pedig igenis vagyok olyan jó, mint te. És ezt be is bizonyítom! *Erősködik*
*Na igen, reméli az elõzõ megszólalás elég meggyõzõ volt a fiúknak, hogy õ nem olyan könnyen felcsíphetõ fajta. De ez a feltevése megcáfolódik, mikor a zöldeskék hajú kölyök ellöki az eddig alvó részeget mellõle, és sikeresen mellé ül, és így pár pillanatig a lány háttal van neki. De csak pár pillanatig, mert Rane gyorsan felhagy kényelmes elhelyezkedéssel, és a fiú felé fordul, mikor az kijelenti, hogy õ van olyan jó, mint Rane.* ~Hm, no persze, fogadok hogy annyira értesz az ûrhajókhoz mint én, és tuti még ûrkalóz is vagy, ugye? Na jó, ilyeneket nem kötünk lököttek orrára.~ - Ó, igen? Na és hogyan?
*Kényelmesen felkönyököl, és Rane elé kúszik* -Secc - perc alatt a föld alá iszlak *Vonogatja fel szemöldökét* Na? Te meddig bírod alkohollal? Vagy csak a szád nagy? *Visszasilkik a helyére, és eközben elcsórja a lány megkezdett piáját, hogy egy döntésre lehúzza* Hmm, jó az ízlésed de gyenge... nekem legalábbis.
- Hogy föld alá iszol? Te? *Elröhögi magát a dolgon.* ~Úgy is ma egy nagy ivszatot terveztem... egy ivóverseny belefér.~ - Álmodozz csak... *És épp nyúlna a piájáért, de Rock gyorsabb, és megissza elõtte.* - Hé, ki engedte meg... *Mordul fel, majd mikor az kijelenti, hogy a pia gyenge, halványan elvigyorodik.* - Lehet, de egyenlõre nem nagyon akartam keménnyel kezdeni, mert ma dolgom van, de... a dolog várhat.
-Igen, én *Ölti ki kék nyelvét, mely elszíneződött a piától* ~Simán leverem. És ha pénzben fogadunk, még nyert ügyem is van. Piti kis ügy, elvégre olyan gyengécske szegény. Játssza a nagymenőt a punkok előtt. Hah.~ -Baj hogy megittam? Sok lenne ez neked, öhm... kedves névtelen idegen. Én neked csak Rocky... *Pillog édesen Rane-re* -Perrrrrrsze, dolgod... Aha.
*Ha hallaná Rocky gondolatait, az asztalt csapkodná a röhögéstõl. Gyengécske, játsza a nagymenõt... hajaj. Ha annyira játszani akarná, akkor már rég méshogy alakultak volna a dolgok... de nem így történt. Nem akar pénzre játszani, mert nála valójában nincs pénz, csak valakire rá akarta kenni a fizetést, de ahogy látja, a dolog gyorsabban megoldódik.* ~Mikor eloldalgok, akkor azt mondom, hogy a fiúk fizetnek. Szívás.~ *Gondolatban elröhögi magát, majd biccent a név hallatán.* - Az ismeretlen idegen neve Rane. És igen, dolgom... ~Hm, Ixon elméletben azért is engedett el, hogy vegyek ezt-azt... hát, azt hiszem, ebbõl nem les semmi.~
*Valóban nincs tisztában Rane képességeivel, sem hátterével. Ő régóta nagy ivó, eszébe sem jut, hogy egy lánynak is ilyen fontos az ital. Úgy látszik, egó manó tévedett* -Oké, Rane *Búgja sisteregve a nevet* Akkor kezdjünk valami ütőssel. Egy kis... Zaphox? *Pillog ártatlanul. A fekete színű lötyi igazán nagy tekintélynek örvend a kocsmázók között* A következőt meg te választod.
*Talán jobb is, ha a fiú nincs tisztában Rane hátterével. A lány nem is akarja, hogy bárki tisztában legyen vele, ki és micsoda. Jobb ez így. Mikor a fiú elkezdi búgni a nevét, kis fintor jelenik meg a szája szélében, majd mikor a fiú kimondja a választott italt, elvigyorodik.* - Miért is ne? Legyen! *Gyorsan meg is hozzák az italt, Rane szinte kikapja a kocsmáros kezébõl a poharat, és hihetetlenül gyorsan lehajtja. Arcán üdvözült mosoly terül el.* - Te jösz... és következõleg igyunk egy... Drokut! *Na igen ez egy kifejezetten ütõs ital, minek színe megegyezik a vérével.*