*Megforgatja a szemét a lány hiperaktívságán, de azért bólint* Egészségemre *Kacsint a lányra, és ő is villámgyorsan lehúzza* -Droku? *Simít végig az állán* Simán. *Leadja a csaposnak a rendelést, aki ki is hozza morogva* És fizetni ki fog? *Dünnyögi, de azért kihozza, mert Rockot jól ismeri* -Csak óvatosan, mert ha idehánysz, felnyalatom veled. -Nyugi, haver! Itt nem én fogok hányni *Pillant a lányra*
Sokáig azt gondoltam, hogy az agyam a legcsodálatosabb szervem. Aztán rájöttem, inkább más.
*Elvigyorodik, mikor a fiú beleegyezik az újabb piába, és mikor a csapos rákérdez, hogy ugyan ki fog fizetni, vigyora még szélesebb lesz.* ~Ó, na vajon? Majd drága ivópajtásaim!~ *Mikor Rocky kijelenti, hogy nem õ fog itt hányni, akkor a lány arcán kis édes mosoly fut végig.* - Elbízod magad... hagyj fel minden reménnyel azzal kapcsolatban, hogy nyerhetsz. *Majd ha megkapja az italt, azt is gyorsan "kivégzi".*
Ha citromot kaptál az élettõl, kérj hozzá egy tequilát!
-Kispályás *Legyint Rane felé* Egy Uthat! *A csapos megforgatja a szemét, de jobb híján odaadja nekik* Idióták. *Rocky vigyorogva odakoccintja a lány poharának, és kissé már ködös tekintettel lehörpinti* Amúgy... én már előtted is ittam, azt tudod, ugye? *Kérdi kissé akadozva. Meg lenne lepve, ha a lányon nem jönne elő a pia hatása. Elvégre elég erős matyikat isznak össze*
Sokáig azt gondoltam, hogy az agyam a legcsodálatosabb szervem. Aztán rájöttem, inkább más.
- Heh? Majd meglátjuk. *Bevágja az újabb piát, és édes mosolyt villant a fiú felé, tovbbra is úgy, mint aki elõbb egy pohár ásványvizet ivott volna.* - Duma. *Vágja rá, mikor Rocky belekezd, hogy õ már elõtte is ivott.* - Vagy nem is vagy olyan kemény, öcsi? Egy Toftri-t még kibírsz? *Neveti el magát, de olyan kajánul, hogy csak na. Persze õ rajta is kicsit kezd kiütközni a pia, de nem annyira. Nagy piás már õ, csak ezzel nincsenek sokan tisztában. Vesztükre.*
-Duma? Inkább nem vágom le acsajozós dumámat, mert a lábam előtt kötsz ki, cicmic. *Egoista vigyort ereszt meg alány felé, és nyúl is a pohár után* -A Tofri víz... semmi több. *Két kortyból le is veri magán, de csak mert ez nagyobb mennyiség, hisz' nem rövid ital* Ááááh... jöjjön egy Galof!!! Egy dupla jegeset, ha lehet.
- Persze, majd épp a te nyakadba fogok ugrani, mi? Álmodozz csak. *Kajánul vigyorog, majd õ is nagyon gyorsan megissza az elé kerülõ italt. Eközben azt veszi észre, hogy már mintha kezdene néhány fogadás is kialakulni körülöttük, hogy ki fog nyerni. Rane már elõre érzi a gyõzelem ízét... a Galof-é mellett, miutén azon is túl van.* - A Galof egy nagy semmi. Ide egy nagy adag Pkrem-et! *Rikkantja el magát, talán néhányan nagyot is néznek, mert ez egy kifejezetten ütõs ital, azt mondják, hogy ebbõl az italból egy pohár is elég, hogy teljesen lerészegedj.* - Idióták. *Hallatszik az újabb megjegyzés, és Rane a kedves bókoló felé fordul, aki a csapos, az itallal.* - Ó, micsoda kedves bók... ez ám a csajozós duma! *Majd megszerzi az italt, és egy hajtásra meg is issza, és az asztalra csapja a poharat. Arca már egy kicsit pirospozsgás, de ajkain még mindig gyõzedelmes vigyor uralkodik.*
*Integet a fogadók felé, és Rane-t utánozva öklendezni kezd* -Óh, Pkerm... én evvel kezdtem, kiscsaj *Vigyorog idiótán, és magába gyűri. Igaz, ez már lassabban megy, de nem kell aggódni, nem jön vissza* -Látod, meg sem koty...tyan *Csuklik egyet* Egy Shepert! *A csapos egyre vörösebb feje láttán kedvesen elvigyorodik, pláne, mikor megkapják* -Chirio, kiscicám. *Vedelni kezdi az italt, míg le nem csúszik az utolsó cseppig ez is*
*Õ az öklendezést gyorsan letudja, a fiú gyors oldalbavágásával.* - Hamarosan nem csak eljátszás lesz az öklendezésed Rocky... csak nem én leszek az, aki öklendez. *Mondja önelégülten, majd mikor meghallja a következõ ital nevét, elröhögi magát.* - Én azzal kezdek minden reggel... négy pohárral. *Mondja vidoran, majd mikor lecicázzák elfintorodik.* - Mégegy cicázás, az üres poharat a fejeden töröm el... *Majd megissza a piát, bár nem azzal a gyorsasággal, mint eddig, de így is még jobban nézhet ki, mint Rocky.* - Ó, és jöhet egy kis Bellpar. *Mondja édesen mosolyogva, és végignéz a fiún.* - Én a fogadók helyében már nem arra fogadnék, hogy ki nyer, hanem hogy te mikor fogsz hányni... tíz, vagy két percen belül...
-Rendben, de ma evvel fogod befejezni... *Közli nemes egyszerűséggel a lány felé* ...cica. -Bellpar, remek. *Lahajtja az italt és megdicsőült vigyorral széttárja karjait, mikor furcsa morgást hall a gyomra felől. Gyanakodva lenéz, és épp csak annyi ideje van, hogy megkapaszkodjon a pultban, mire sugárban lehányja az egyik csápos vendéget. Ám nem ő az egyedüli - mintha Rane ráduplázna szegény itt iddogáló csápos undorító valamire. Hát, ez nem az ő napja.
Valahonnan hátulról felharsan a nevetés, és többen belecsapnak egymás tenyerébe illetve pénz zizegés is kihallatszik a rikoltásból*
- Cica? *Inkább gyorsan bevágja a Bellpart, hogy aztán fejbevágja az üveggel Rockyt, de ekkor furcs érzés tör rá... egyre rosszabbul van, majd hányni kezd. Bár annyi jóérzés van benne, hogy Rocky is hány, nem csak õ, szóval annyira mégse vészes a dolog. Tekintete a csapos felé vándorol, aki ahelyett, hogy nagyban morgolódna, nagyon vigyorog.* - Ez a pasi... tett valamit... a piámba... *Morogja, miután kihányt mindent, ami még benne volt a bendõjében.*
*Testnedvektől csöpögő ajkakkal emelkedik fel, és hörögve bemászik a pult mögé* -Fulac! *Kiáltja felháborodottan* Hánytatópor! Vagyis, mivel nem volt tisztességes verseny, mert ez a disznó megakadályozta, ingyen piáltunk! *Kiáltja el magát, és Rane-re vigyorog. Ezért már megért* -Höhh, ezt hogy gondolod? *Kiáltja akocsmáros magából kikelve* -És te hogy gondoltad ezt?! EMBEREK! *Kiáltja el magát* INGYEN PIÁT MIDENKINEK!!! *Nem akar itt maradni, mikor a nép elárasztja a pultot és kialakul a tömegverekedés, így kiugrik, és Rane kezét megragadva elkezdi húzni a hátsó kijárat felé*
*Mikor megtudja, hogy bizony hánytatóval fûszerezték meg az italát, kifejezetten mérges lesz, de mielõtt bármit mondhatna, Rocky megelõzi az ingyenpiás kijeletéssel. Elmosolyodik ennek hallatán, majd mikor a tömeg elkezdene özönleni a pult felé, de érzi, hogy valaki megragadja a karját, és a kijárat felé ráncigálja. Persze rájön, hogy Rocky az, és aztén úgy dönt, jobb ha õ is eltûnik, mintha itt maradna, azért hagyja, hogy elráncigálják.*